Topslide 1 Topslide 2 Topslide 3 Topslide 4

Financiering

Uw nieuwe auto is dichterbij dan u denkt!

Wilt u eerder in uw nieuwe auto rijden? Dan bent u bij Autobedrijf de Witte Lantaarn op het juiste adres. Wij vertellen u niet alleen graag alles over de auto, maar ook alles over de meest aantrekkelijke financiële mogelijkheden.

Alles onder één dak

Wij vinden dat u naast de aankoop, reparatie en onderhoud van uw auto ook uw financiële autozaken direct bij ons moet kunnen regelen. Daarom bieden wij naast de auto ook een financieel product dat precies bij u past aan. Wij hebben financiële producten voor particuliere en zakelijke rijders.

Wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u.

De voordelen

U kunt bij ons terecht voor het financieren en leasen van uw auto. Gedurende de looptijd van uw financiële contract blijven wij graag uw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en schade. En bij ons bent u niet slechts een nummer. Dat is wel zo vertrouwd, gemakkelijk en prettig. Kom eens langs en vraag ons om een offerte.

Alphera Financial Services

Wij vinden dat het financieren van een auto snel, betrouwbaar en zorgeloos moet zijn.
Daarom werken wij samen met Alphera Financial Services, met al ruim 35 jaar ervaring op het gebied van autofinancieringen. Kwaliteit en service staan daarbij voorop. En u bent degene die daarvan profiteert.
Kijk voor meer informatie over Alphera Financial Services op www.alpherafs.nl.

Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.
Kom daarom eens langs en laat ons de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten.